SERVICIOS DE ASESORAMIENTO

Para dar un mejor y más completo servicio a las empresas asociadas, PIMEEF se estructura funcionalmente en Departamentos

¿Quieres formar parte de PIMEEF ?

La Pimeef recorda que la majoria d'empreses a les que dóna feina la convenció venen de fora.

FONT: IB3 NOTÍCIES, 6 FEBRER 2018
Clàudia Roig

La presentació mundial que Mercedes Benz farà a Eivissa deixarà 20 milions d’euros a l’illa, segons els càlculs del Consell de l’illa. Esperen 14.000 visitants de 50 països. La companyia automobilística ha llogat tot el recinte firal durant 3 mesos.

Els operaris treballaven aquest dimarts dematí al Hard Rock i a l’Ushuaïa, dos dels tres hotels que acolliran els empleats de Mercedes Benz durant la presentació mundial que farà a Eivissa durant tres mesos. Suposarà 50.000 pernoctacions hoteleres a establiments del grup Matutes.

També suposarà un substanciós ingrés per al Consell d’Eivissa, que té llogat a Mercedes el recinte firal des del 29 de gener fins al 3 de maig per 600.000 euros. La petita i mitjana empresa diu que és positiu que en temporada baixa hi hagi més visitants, però asseguren que no hi haurà comerços i restaurants que obrin per a l’ocasió.

Des del Consell destaquen que l’esdeveniment serà molt positiu per desestacionalitzar i posar Eivissa damunt el mapa com a destinació de congressos durant la temporada baixa.

Contacto

PIMEEF EIVISSA

Avda. España 18-20 1º
07800 Eivissa
Tel. 971302911

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

PIME FORMENTERA

Avda. de Isidor Macabich, 2-1º
07860 Sant Francesc Xavier - Formentera
Tel. 971322520

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.